TÆT IMG_20150824_191738

Flotte t-shirts – Vi elsker dem herhjemme

Lova og jeg har i dag fået vores nye bluser. Og vi er total i hopla over dem.

Det er min gode ven Brian Holm, der driver siden www.iGenlyd.dk, der har lavet dem. Brian åbnede for noget tid siden en shop med forskelligt tøj, der sætter fokus på høretab (den finder du her)

(Siden er i øvrigt en fantastiske blog om at få CI som voksen)

Nå men jeg tjekkede bluserne ud…og faldt for den til børn, hvor der stod “I’m a CI borg” …men synes jeg manglede den, jeg selv kunne have på. Jeg hører jo fint. Så jeg foreslog ham at lave en til mig med teksten “I love CI borgs” og så kunne Lova og danne par :-)

Så her er min opfordring:

Find den t-shirt eller løbetrøje eller whatever du godt kan lide og få den tekst på, som du ønsker.

Sæt fokus på høretab.- Bak op om Brians projekt.

Der er masser af eksempler på shoppen, men du kan som sagt bare skrive til Brian, hvis du har specielle ønsker.   Brians mail: igenlyd@outlook.dk

Kvaliteten er i top, og manden går ikke på kompromis –  du kan trygt bestille.

Lad os sætte høretab på dagsordenen ved at gøre lidt mere opmærksom på det. På en sjov måde. Flere bække små….En CI-borg t-shirt kan give anledning til gode snakke med alle mulige mennesker om høretab og muligheder.

Posted in ci, Vidste du?.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>