Viden om

Her får du indblik i flere af de emner, der bliver skrevet om i bogen: "Tal til mig nu - kom godt igennem når dit barn har et høretab". Se emnerne under billedet eller hold musen over "viden om..." i menulinjen. Vær opmærksom på, at mit udgangspunkt for siden er at forældrene har valgt at målet for deres barn er talesprog. Hvis man som forældre har et andet mål for sit barn fx tegnsprog, så vil denne side ikke være fyldestgørende.

Alle informationer på denne hjemmeside er lavet med udgangspunkt i mine erfaringer. Det er ikke en videnskabelig side eller en side du skal gå slavisk efter. Men det er en side, der opsummerer den viden, de tanker og reflektioner som har bragt os og Lova derhen, hvor vi er i dag.

Jeg har talt med mange fagpersoner, vi har mødt på vores vej ni år gennem systemet. Nogle af mine tætteste samarbejdspartnere og kilder er Decibel, cand. mag audiologopæd Lone Percy-Smith, talehørepædagoger i vores kommunale PPR der har været tilknyttet Lova samt pædagoger og lærere i de institutioner og skoler vi har besøgt og haft børn på.

Tal til mig nu - kom godt igennen når dit barn har et høretab er den første bog af sin art i Danmark. 

Se oversigten over alle emner her: