Biblioteker

Jeg holder foredrag på landets biblioteker. Mine foredrag er sammensat af viden, erfaringer, ærlighed, humor og refleksioner.


I kan bestille følgende foredrag eller kontakte mig for en specifik og ønsket vinkel på foredraget:

  • Om bogen Tal til mig nu – kom godt igennem når dit barn har et høretab – Foredraget kommer ind på emner som sorg, krise, relationer, forbudte følelser, institutionsvalg til et barn med udfordringer, det at være rollemodel og blive en del af systemet. Jeg kommer ind på egne erfaringer og giver masser af tanker og refleksioner på det at at stå i kaos, når livet vender på hovedet og arbejde sig op derfra. Mine tanker og reflektioner kan give andre mulighed for at reflektere og handle på deres udfordringer.
  • Kreativ og idérig sproglig udvikling – et foredrag målrettet forældre til børn 0-4 år. Foredraget kommer ind på, hvordan man som forældre kan booste et barns sprogudvikling som en naturlig del af hverdagen. Jeg trækker på min viden og erfaring med at få et døvt barn optrænet til at blive fuldt hørende og talende – og mere til. Teknikkerne kan overføres til alle børn og gør hverdagen sjov, lærerig og fuld af nærvær.

Kontakt mig og book et foredrag

Mail: Skrivtil@mettebau.dk

Telefon: 25622542

_HEY8248