komgodtigennem-2560

Starten på bloggen

Jeg sidder her en sen nattetime og fifler med teknik, ord og tanker. Bogen er snart færdig og sitet bliver åbnet.

En ny blog er født.

Et nyt univers i høreverdenen.

Jeg har været her før. Og blogget om tanker og oplevelser og viden i høreverdenen. Bloggen blev fulgt af både forældre og fagpersoner. Den skildrede Lovas liv, mine tanker og valg. Det var en tid, der var blandet med mange bekymringer, men også masser af glæde over Lovas fremskridt og muligheder.

Jeg lukkede bloggen ned, da Lova var 3 år, fordi der gik for meget hurlumhej i kommentarerne fra døve. Jeg orkede ikke at stå op til flere angreb på mit fravalg af tegnsprog og tænkte, at bloggen måtte bag lukkede døre. Jeg lavede derfor log in og kun forældre til børn med ci kunne få adgang. Bloggen lever stadig bag lukkede døre. På Onlova.dk.

Denne blog er åben og jeg håber på en god dialog med jer læsere. Jeg håber tiden er inde til en større accept af de tanker og valg de fleste hørende forældre tager til deres døve børn. Ci og talesprog.

Men jeg har besluttet at trække nogle af de gamle blogindlæg med herover, fordi de fortæller en masse om, hvor Lova og vi var, og derfor finder du en kategori, der hedder Gamle indlæg 0-3 år. I den kategori finder du udvalgte gamle blogindlæg.

Bloggen her på siden vil være fuld af  tanker, idéer ogreflektion om emner, der gør sig gældende i høreverdenen.

Glæder mig til at dele med dig!

 

Posted in Første blogindlæg and tagged .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>