OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hun snakker meget, hva´?

Sagde forældrene på musikskolen i dag – Lova var der for 2. gang og det var bare super fedt. Lova var i total hopla. Hun snakkede hele tiden, “pige, dreng” siger hun og peger på allesammen “mand” og peger på læreren “deeer drage” peger hun, fordi der var en drage på væggen, “didar” (guitar) peger hun og sådan kører den hele tiden.

Og hun snakker så meget at selv andre forældre bemærker hendes fremragende sprog for hendes alder…. (ja jeg kan ikke skjule min stolthed- jeg synes fandme det er flot.
Mikael som læreren hedder leger med remser, rim, fakter, instrumenter mv og i dag var der fokus på okker-gokker og en lille historieremse om en elefant. Hjemme hos mormor, som vi jo spiser hos hver onsdag aften, sad Lova og lavede okker-gokker og elefantremse med fakter så godt hun nu kunne under hele middagen- hun fanger bare tingene prompte.
Lova er også begyndt at sige “nut” (slut) hver gang en bog lukkes og hun råber “HURRA” hele tiden efter at hun har leget fødselsdag for dukkerne med talepædagogen.

Posted in Gamle indlæg 0-3 år, Musik, Talesproglig udvikling and tagged , .