Kristeligt dagbæad screenhot

Min bog var mest læste på Kristeligt Dagblad

Jeg snakkede med journalisten på Kristeligt Dagblad en uges tid før bogen ‘Tal til mig nu’ blev udgivet. Hun hørte lidt om bogen og var klar i mælet med det samme “Ja – det tror jeg er noget for vores læsere. Vi vil gerne bringe et boguddrag”

Så det gjorde vi.

Jeg sendte hende et uddrag fra første kapitel, og det blev lagt på avisens side dagen efter udgivelsen – og hvilken storm det gav. Artiklen rullede med det samme ind som den mest læste, og som dagene gik forblev den avisens mest læste artikel – og den blev ved.

I en HEL uge toppede den HELE avisen.

Vildt!

Over 1800 likes fik den og en masse kommentarer – dog var de ikke allesammen lige fantastiske. Der var nemlig nogle, der tillod sig at dømme – dømme mine følelser. Ligesom de nok dømmer alle andre, der har det skidt. Måske har du oplevet det selv?

“Mette ville bytte sin baby væk” lød overskriften.

Og ja- det tænkte jeg et par gange, da jeg stod i den allerdybeste sorg og var skide bange for fremtiden. Bange for hvad Lova skulle igennem. Bange for om vi kunne klare det hele. Det var tanker, følelser – ikke virkeligheden.

For man elsker sit barn uanset hvad. Men tankerne kommer  – og det gør de for så mange. Men de tør IKKE sige det højt. Netop fordi folk DØMMER dem.

Og så graver de følelserne ned. Lukker i. Brænder sammen indeni.

Er det sundt? Er det rigtigt?

Nej.

Artiklen i Kristeligt Dagblad viste mig, hvor meget der er behov for at sætte dette emne på dagsordenen, og jeg modtog et han af mails fra alle mulige dejlige mennesker, der gav deres støtte. Enten fordi de forstod, var blevet klogere eller fordi de selv havde stået der- men ikke turde være ved det.

Du kan læse artiklen her

Posted in Debat, Fra bogen, Omtale i andre medier, Presse and tagged , , , , .

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>