OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kan godt høre når jeg siger is – så…

Der kommer ord til hele tiden og hun forstår så mange ting.  Jeg er nogen gange i tvivl om hvor godt hun hører på afstand, men jeg bliver tit meget overrasket, som i sidste uge da hun var lusket efter Linus ud på toilettet i sommerhuset (20 meter fra mig og uden at kunne se mig) og jeg sagde “Lova LOOOvaaa?”- ingen reaktion- mon hun hører det tænkte jeg. “Lova vil du have en is?” spurgte jeg så- (mest for at teste hende) – Lova kom rendende “is is is ” skreg hun :-)

Hej hej Lova” render Lova rundt og siger hele tiden, altså når hun ikke sidder og tegner og siger “øje øje mund” mens hun ivrigt tegner prikker og streger på papiret- ikke at forglemme hendes evige “eeeej moar” som siges på den mest forurettede måde mens hun er i gang med en eller anden leg.

Lova er begyndt at sige “nat nat” – det er vores godnat herhjemme- alle siger nat nat til hinanden og lova putter dukkerne dagen lang og siger “nat nat”. I forgårs lå vi i sengen sammen og jeg sagde så “nat nat Lova”- hvorefter hun vendte hovedet og kiggede op på mig og sagde “nat nat moar”. Var jeg lige solgt?

 

Posted in Gamle indlæg 0-3 år, Talesproglig udvikling, Uncategorized and tagged , , .